Presentació

Benvinguts/es a la tercera temporada de Divines, un programa que cada dilluns us acompanya a la sintonia de Ràdio Rubí, al 99.7 FM .

Atenció!!!!!! però perquè canviem d’horari , ara l’espai el podeu escoltar en directe a les 22:00h i esperem que molt aviat ho pugueu fer online, quan la pàgina web de la ràdio és posi en marxa, que sembla que serà molt aviat.

L’equip del programa ha variat una mica, ja que el nostre productor el Xavi Mas ha estrenat espai propi “La negra nit” els dijous a les 24:00h i no continuarà exercint la producció del Divines i ara s’ocuparà de tenir el bloc al dia com de fet ja feia fins ara.

Estrenem una secció de “còctels afrodisíacs” de la mà de la Nuria Climent,continuem amb el nostres contes eròtics , sorgits de la imaginació fèrtil de l’Assia Cohen i llegits amb la càlida i suggeridora veu de la Lluisa Aguilera, les noticies més curioses e inversemblants del món ens arriben gracies a la Gloria Delmàs, els espectacles i recomanacions d’oci tenen el segell inconfusible del nostre “reporter” Jordi Garcia i les entrevistes a convidats interessants per tot el que ens poden aportar, la bona música, i les ganes de passar -ho bé no han canviat gens ni mica. Als controls continua amb nosaltres en John Davis i

a la presentació i Direcció del programa la Lídia Juste.

Benvinguts/es!!!!!!!!!





martes, 19 de mayo de 2009

El Mag Selvin


Aquest dilluns hem tingut amb nosaltres al mag Selvin. Xerraire i simpàtic ens va fer un breu i ràpid recorregut per la seva carrera artística, des dels inicis als moments actuals. Vam recordar amb molt de carinyo a la Loli, la seva nina més coneguda, i vam riure amb les anècdotes d'en Selvin.
Durant el programa vàrem rebre diferents trucades (preparades) per sorprendre a la Glòria, ja que havia estat el seu aniversari el dissabte anterior. Aquest cop el programa el va presentar en Jordi Garcia fent pujar el llistó molt alt per a les properes entrevistes de les divines. La Núria amb l'afartapobres i la Lluïsa amb el conte eròtic van posar el punt i final a un programa ple de màgia, bon humor i acomiadat per la Loli.
Podeu escoltar el programa a "els millors programes de les divines".

martes, 5 de mayo de 2009

Gaylespol



Este lunes hemos tenido en el estudio 3 a dos representantes de la Asociación de Gays y Lesbianas Policias, Isabel Tapia, secretaria de la asociación y agente de la Policia Local de Sabadell y Manuel Gonzalez de la Policia local de Sitges y Vicepresidente de la misma asociación. Isabel y Manuel nos hablaron de las dificultades de ser gay o lesbiana en nuestros dias y más concretamente en los cuerpos policiales, que pese haber avanzado bastante en los últimos años, todavia existen problemas de aceptación por parte de miembros de estos colectivos. Experiencias propias y de algunos miembros de la asociación contadas de forma simpatica por los dos policias invitados provocaron una entrevista amena en la que se notaba que tanto entrevistadoras y entrevistados se encontraban cada vez más comodos con el tema tratado. Con las secciones de las divinas se llegó al final del programa y como dijo Lidia, sin mencionar el 2-6 del Bernabeu. Podeis escuchar el programa en "els millors programes de les divines".