Presentació

Benvinguts/es a la tercera temporada de Divines, un programa que cada dilluns us acompanya a la sintonia de Ràdio Rubí, al 99.7 FM .

Atenció!!!!!! però perquè canviem d’horari , ara l’espai el podeu escoltar en directe a les 22:00h i esperem que molt aviat ho pugueu fer online, quan la pàgina web de la ràdio és posi en marxa, que sembla que serà molt aviat.

L’equip del programa ha variat una mica, ja que el nostre productor el Xavi Mas ha estrenat espai propi “La negra nit” els dijous a les 24:00h i no continuarà exercint la producció del Divines i ara s’ocuparà de tenir el bloc al dia com de fet ja feia fins ara.

Estrenem una secció de “còctels afrodisíacs” de la mà de la Nuria Climent,continuem amb el nostres contes eròtics , sorgits de la imaginació fèrtil de l’Assia Cohen i llegits amb la càlida i suggeridora veu de la Lluisa Aguilera, les noticies més curioses e inversemblants del món ens arriben gracies a la Gloria Delmàs, els espectacles i recomanacions d’oci tenen el segell inconfusible del nostre “reporter” Jordi Garcia i les entrevistes a convidats interessants per tot el que ens poden aportar, la bona música, i les ganes de passar -ho bé no han canviat gens ni mica. Als controls continua amb nosaltres en John Davis i

a la presentació i Direcció del programa la Lídia Juste.

Benvinguts/es!!!!!!!!!





martes, 16 de junio de 2009

DARRER PROGRAMA DE LA TEMPORADA



Doncs si, ja hem arribat al final de la segona temporada i ahir dilluns 15 de juny vam emetre el darrer directe. Aquest cop vam fer un repàs als millors moments de la temporada, i vam escoltar moments de les entrevistes de grups musicals i cantants com La Señora de Gonzàlez, Dani Ramírez, Jere, La Tuna i fins i tot les divertides "chirigotas". Recordàrem també els personatges coneguts que van passar pel nostre programa: Xavier Serrat, Asha Miró, Xavier Bonastre, El mag Selvin, i ens vàrem tornar a emocionar al escoltar entrevistes tant emotives i impactants com la de l'Ingrid (prostituta), en Jaume Tort (Tetraplègic) o en Waldo Pérez (metge d'urgències). Finalment, en Jordi Garcia, recuperant-se d'una intervenció, va poder despedir-se de tots nosaltres via telefònica, acabant amb les darreres sorpreses finals; en Xavi Mas ens va explicar com ha estat la producció del programa, la nostra escriptora Asia Cohen va llegir en directe el seu darrer conte eròtic i en John Davis, el nostre tècnic, es va acomiadar de tots nosaltres ja que no continuarà la propera temporada, per intentar assolir altres objectius discogràfics. Tot plegat un darrer programa emotiu i carregat de sentiments per part de tots.
Gràcies a tots vosaltres per seguir-nos, per escoltar-nos, i de part de totes les divines i de tot l'equip, fins la temporada que ve, que tingueu un molt bon estiu.
Podeu escoltar el programa sencer a "els millors programes de les divines".

martes, 9 de junio de 2009

Dani Ramirez


Este pasado lunes 8 de junio hemos tenido el placer de contar con un invitado de lujo. De lujo por su caracter amable, por su extraordinaria voz y sobre todo por su sencillez. Dani Ramirez nos obsequió con una interpretación en directo con el único apoyo de su guitarra y demostró que no solo es una imagen bien definida, ni una gran voz, sino el conjunto de todo ello en una gran persona.
Las Divinas estuvieron en algunos instantes de la entrevista, conquistadas por la sencillez de Dani Ramirez, y en otros siguieron en su linea de simpatia y buen humor a la que siguió nuestro invitado con toda la naturalidad del mundo. Esta vez no pudo estar con nosotros Jordi Garcia, convaleciente de una intervención y al que le damos todo nuestro cariño y ánimos para que este pronto con nosotros. Con las secciones del Afartapobres de Nuria Climent, Les noticies curioses de Glòria Delmas y el cuento erótico escrito por Asia Cohen y narrado por Lluïsa Aguilera, llegamos al final de este penúltimo programa de esta temporada.
Gracias Dani Ramirez por compartir con nosotros tu música y tu amistad.
Podeis escuchar el programa completo en "els millors programes de les Divines".