Presentació

Benvinguts/es a la tercera temporada de Divines, un programa que cada dilluns us acompanya a la sintonia de Ràdio Rubí, al 99.7 FM .

Atenció!!!!!! però perquè canviem d’horari , ara l’espai el podeu escoltar en directe a les 22:00h i esperem que molt aviat ho pugueu fer online, quan la pàgina web de la ràdio és posi en marxa, que sembla que serà molt aviat.

L’equip del programa ha variat una mica, ja que el nostre productor el Xavi Mas ha estrenat espai propi “La negra nit” els dijous a les 24:00h i no continuarà exercint la producció del Divines i ara s’ocuparà de tenir el bloc al dia com de fet ja feia fins ara.

Estrenem una secció de “còctels afrodisíacs” de la mà de la Nuria Climent,continuem amb el nostres contes eròtics , sorgits de la imaginació fèrtil de l’Assia Cohen i llegits amb la càlida i suggeridora veu de la Lluisa Aguilera, les noticies més curioses e inversemblants del món ens arriben gracies a la Gloria Delmàs, els espectacles i recomanacions d’oci tenen el segell inconfusible del nostre “reporter” Jordi Garcia i les entrevistes a convidats interessants per tot el que ens poden aportar, la bona música, i les ganes de passar -ho bé no han canviat gens ni mica. Als controls continua amb nosaltres en John Davis i

a la presentació i Direcció del programa la Lídia Juste.

Benvinguts/es!!!!!!!!!





martes, 24 de noviembre de 2009

JOSUE VIVANCOS DE LOS VIVANCOS




Aquest dilluns a Les Divines hem tingut un convidat de luxe. El Josue un dels germans Vivancos ens va demostrar que no només son uns grans artistes i ballarins, ni només una imatge física ben definida, son sobretot solidaris. Les Divines van quedar fascinades per com els hi va saber seguir el fil amb simpatia i bon humor.
Aquesta setmana la nostra “jefa” ens va deixar soletes, en Jordi Garcia, com sempre desaparegut, ens va dur recomanacions cinematogràfiques, el cocktail de la Núria dedicat especialment al nostre convidat i dins de la secció de noticies, la Glòria va fer una menció especial a l’acte que es celebrarà el proper dimecres 25 Dia Internacional contra la violència de gènere. El conte va ser llegit per la nostra escriptora l’Asia Cohen que ens va venir a fer una visita. Tot presentat aquesta setmana per la Lluisa Aguilera.


Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç






LD - GD

martes, 17 de noviembre de 2009

Gospel - BellaQuirze Band



Avui el programa Les divines ha estat ple de notes musicals, les convidades eren integrants de la coral Bella Quirze Band , que actuen aquest dissabte dia 21 a l’ Auditori de San Cugat on oferiran un magnífic concert de gospel i ens van explicar que es cou en una coral amb més de 70 membres que s’ha especialitzat amb aquest tipus de música.

També varem regalar dues entrades per anar al concert que va guanyar un dels nostres oients el Sr. Florentino Rodriguez .

Dos reporters de luxe aquesta setmana , la Lluïsa Aguilera que ens va parlar en directe de l’obra de teatre Bulevard i com sempre el Jordi Garcia amb moltes propostes cinematogràfiques.

El còctel de la setmana, noticies curioses, i un breu conte eròtic,van posar punt i final al programa amb més “baixes” de la temporada que va presentar la Gloria Delmàs



Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç




LD - LY


jueves, 12 de noviembre de 2009

Jordi Garcia



El dilluns va ser un dia molt dolç, i no només per els bombons que ens va portar el nostre convidat, bombons belgues boníssims!!! sinó perquè el rubinenc Jordi Garcia Monte, fotògraf de premsa, bomber, ballarí de l’esbart i home polifacètic, s’estrenava com a convidat en un mitja de comunicació, era dons la seva primera vegada, cosa que ja va deixar clara en el Facebook abans de començar l’espai, i vam ser molt dolcetes amb ell, je,je.
Ens va passar volant l’hora de durada del programa , que com sempre va comptar amb les seccions habituals menys las notis de la Gloria que no va poder venir i no va poder tastar els bombons oooooh!!!!!!!!!el nostre còctel, la agenda cultural i el conte eròtic amb molt foc per el mig.
No us perdeu l’espai que val molt la pena !!!!!!!!!!

Podeu escoltar o descarregar el programa en aquest enllaç
http://www.divshare.com/download/9323260-2dd

LD - LJ

martes, 3 de noviembre de 2009

Racing Dakar



Aquesta setmana les Divines varem sentir la velocitat. La nostra convidada aquest dilluns va ser la Núria Gàndara, gerent del Parc Vallés a Terrassa, que malgrat el càrrec de gran responsabilitat ens va mostrar una gran força i que es una dona molt treballadora. Entre d'altres coses del parc ens va informar de la propera inauguració per a finals d'aquest mes del Racing Dakar, que serà el Karting "indoor" més gran d'Espanya. En Jordi Garcia des de qui sap quin indret del món, ens va dur les seves recomanacions culturals per la setmana. La Núria Climent ens va ensenyar la recepta del famós BlodyMary, per mitigar els efectes de la castanyada. La Glòria Delmàs ens va fer cinc cèntims de les més curioses i divertides noticies d'arreu, i la Lluïsa Aguilera va finalitzar, com sempre, posant el punt picant amb el conte eròtic que ens escriu totes les setmanes l'Asia Cohen. Tot dirigit i presentat per la Lidia Juste i executat per el nostre tècnic Jhon Davis que una setmana més va sorprendre a les Divines.

Escolteu el programa sencer en aquest link

http://www.divshare.com/download/9169373-488



LD - GD