Presentació

Benvinguts/es a la tercera temporada de Divines, un programa que cada dilluns us acompanya a la sintonia de Ràdio Rubí, al 99.7 FM .

Atenció!!!!!! però perquè canviem d’horari , ara l’espai el podeu escoltar en directe a les 22:00h i esperem que molt aviat ho pugueu fer online, quan la pàgina web de la ràdio és posi en marxa, que sembla que serà molt aviat.

L’equip del programa ha variat una mica, ja que el nostre productor el Xavi Mas ha estrenat espai propi “La negra nit” els dijous a les 24:00h i no continuarà exercint la producció del Divines i ara s’ocuparà de tenir el bloc al dia com de fet ja feia fins ara.

Estrenem una secció de “còctels afrodisíacs” de la mà de la Nuria Climent,continuem amb el nostres contes eròtics , sorgits de la imaginació fèrtil de l’Assia Cohen i llegits amb la càlida i suggeridora veu de la Lluisa Aguilera, les noticies més curioses e inversemblants del món ens arriben gracies a la Gloria Delmàs, els espectacles i recomanacions d’oci tenen el segell inconfusible del nostre “reporter” Jordi Garcia i les entrevistes a convidats interessants per tot el que ens poden aportar, la bona música, i les ganes de passar -ho bé no han canviat gens ni mica. Als controls continua amb nosaltres en John Davis i

a la presentació i Direcció del programa la Lídia Juste.

Benvinguts/es!!!!!!!!!





jueves, 17 de diciembre de 2009

Eduard Fraile



Aquest passat dilluns el nostre convidat ha estat l'Eduard Fraile, bibliotecari de la Biblioteca pública de Rubí. Ens ha explicat els detalls del trasllat a la nova ubicació de la biblioteca i els moments més divertits i curiosos en la seva feina.
Ha estat una divertida i simpàtica entrevista a un amic, més que un convidat.
Les habituals seccions de les Divines, el conte eròtic d'Asia Cohen i llegit per la Lluïsa Aguilera, l'entrada del corresponsal Jordi Garcia amb les recomenacions culturals, els còctels exòtics de la Núria Climent i les notícies curioses amb la Glòria Delmàs, han posat punt i final a un programa molt cultural i divertit.

Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç






LD - GD

viernes, 4 de diciembre de 2009

Centre excursionista i Tania G.











El Dilluns les Divines varem compartit temps amb el President del Centre Excursionista de Rubí el sr. Albert Isus amb el que varem pujar muntanyes......interiors i vam pasar una estona molt educativa i divertida.

Atenció a la nostra triunfita la Tania G, va entrar al programa per telèfon, per presentar el seu nou treball discogràfic i que ens va prometre venir mes endavant a l’espai en directe.

Aniversari del nostre corresponsal el Jordi Garcia i recomanacions, noticies curioses i conte eròtic. Aquesta setmana amb la “baixa “ la Nuria Climent , que estava molt griposa


Podeu escoltar el programa en aquest enllaç






LD - LY