Presentació

Benvinguts/es a la tercera temporada de Divines, un programa que cada dilluns us acompanya a la sintonia de Ràdio Rubí, al 99.7 FM .

Atenció!!!!!! però perquè canviem d’horari , ara l’espai el podeu escoltar en directe a les 22:00h i esperem que molt aviat ho pugueu fer online, quan la pàgina web de la ràdio és posi en marxa, que sembla que serà molt aviat.

L’equip del programa ha variat una mica, ja que el nostre productor el Xavi Mas ha estrenat espai propi “La negra nit” els dijous a les 24:00h i no continuarà exercint la producció del Divines i ara s’ocuparà de tenir el bloc al dia com de fet ja feia fins ara.

Estrenem una secció de “còctels afrodisíacs” de la mà de la Nuria Climent,continuem amb el nostres contes eròtics , sorgits de la imaginació fèrtil de l’Assia Cohen i llegits amb la càlida i suggeridora veu de la Lluisa Aguilera, les noticies més curioses e inversemblants del món ens arriben gracies a la Gloria Delmàs, els espectacles i recomanacions d’oci tenen el segell inconfusible del nostre “reporter” Jordi Garcia i les entrevistes a convidats interessants per tot el que ens poden aportar, la bona música, i les ganes de passar -ho bé no han canviat gens ni mica. Als controls continua amb nosaltres en John Davis i

a la presentació i Direcció del programa la Lídia Juste.

Benvinguts/es!!!!!!!!!

jueves, 20 de mayo de 2010

Manu Fullola


La entrevista amb l’actor català Manu Fullola , protagonista de la sèrie de Antena 3 “Los hombres de Paco” i de la miserie de TV3 “Ull per ull” ens ha servit per conèixer millor, encara que fos per telèfon, un actor amb molta projecció en aquests moments que de ben segur veurem triomfar en un futur pròxim. Divertida i amb moltes suggerencias per aquells que viatgeu a Madrid , no us la podeu perdre.
Les seccions habituals del programa i molta gresca que la primavera no perdona.
Gloria Delmàs, Lidia Juste , Jordi Garcia , Nuria Climent, Assia Cohen i John Davies firmen aquest capítol.

Podeu escoltar el programa sencer en aquest enllaç
LJ - LD

No hay comentarios:

Publicar un comentario